Hotellimaailman alennuskoodilla helatorstaiviikon hotellitarjoukset

Julkaistu : 13. 05. 2011

Hotellimaailmalta saat nyt edullista hotellimajoitusta helatorstaiviikolle seuraaviin hotelleihin: Cumulus, Rantasipi, Holiday Inn, Hotelli Seurahuone Helsinki, Crowne Plaza ja Ikaalisten Kylpylä. Huoneet yhdelle tai kahdelle maksavat alkaen 65 euroa/yö. Hinnat ovat voimassa YkkösBonus- tai K-Plussa-kortilla tarjouksessa mainituissa hotelleissa 29.5.-5.6.2011.

Mene tarjoukseen tästä linkistä ja käytä alennuskoodia HELALOMA saadaksesi tarjoushinnan.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat