Hyvinvoinnin Tavaratalossa menossa rahanarvoisia kampanjoita

Julkaistu : 8. 04. 2011

Hyvinvoinnin Tavaratalon tilauksesi voit nyt noutaa myös lähimmältä R-kioskilta! R-kioskin lisäksi voit tilata pakettisi noudettavaksi edelleen myös Siwan, Valintatalon tai Euromarket-myymälöistä sekä Postin tai Matkahuollon toimipisteistä kautta maan.

Semper-tuotteiden ostajille on kampanjaetuja: neljän Semper Småfolk-tuotteen ostaja saa lasten puuhapussin kaupan päälle. Kolmen Semper gluteenittoman tuotteen ostajalle Hyvinvoinnin Tavaratalo puolestaan antaa Semper Treat -välipalapatukan kaupan päälle. Etu voimassa 30.4.2011 saakka.

3000 nopeinta tilaajaa saa Sana-sol Maitohappobakteeri + inuliini -tuotteesta näytekappaleen kaupan päälle. Ja jos tilaat verkkokaupasta vähintään 79 eurolla, toimituskulut ovat ilmaiset sekä saat TEMPO ruisvälipalauutuuden kaupan päälle! Katso myös Nutrilett-tarjoukset!

Klikkaa itsesi tästä tai mainoksesta Hyvinvoinnin Tavarataloon:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat