Elloksella 50% pois kalleimmasta tuotteesta

Julkaistu : 19. 04. 2011

Elloksella on nyt laaja valikoima kevätmekkoja (yli 350 mekkoa) tarjolla. Nyt kannattaa hyödyntää Elloksen tarjousnumero 235718, jolla saat 50 % alennuksen kalleimmasta tuotteesta kun tilaat vähintään 3 tuotetta. Tarjousnumero on voimassa 1.5.2011 saakka.

Klikkaat tästä tai alla olevasta mainoksesta suoraan kevätvalikoimiin:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat