Digishopin Outletista kodinelektroniikkaa huomattavan halvalla

Julkaistu : 4. 04. 2011

Digishop on elektroniikkatuotteisiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa ja Alennuksia.comin uusin yhteistyökumppani. Digishopin Outletista teet löytöjä edullisesta elektroniikasta kuten akut, muistikortinlukijat, Nokian laturit, nappikuulokkeet, Skullcandyn kuulokkeet, kovalevyt … Outletista saat tuotteet Suomen halvimmalla hinnalla, mutta jos kuitenkin löydät saman tuotteen Suomesta halvemmalla Digishop tarjoaa tuotteen sinulle halvimmalla löytämälläsi hinnalla -10%.

Ostaminen Digishopissa on helppoa: lisää tuote ostoskoriin, lisää mahdollinen Digishopin alennuskoodi, maksa ostoksesi verkkopankin kautta tai laskulla. Klikkaa tästä suoraan Outlet-tarjouksiin.

Digishop – mitä tahansa kotiisi tarvitsetkin

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat