Yves Rocherilla 2 suihkugeeliä 7,90 euroa + kaupanpäällinen!

Julkaistu : 7. 03. 2011

Nyt Yves Rocherilla tarjouksessa kaksi suihkugeeliä yhteishintaan 7,90 euroa. Tämän lisäksi saat vartaloemulsion kaupan päälle! Verkkokaupassa paljon muitakin tuotteita kampanjahintaan kaksi yhden hinnalla. Kun tilaat yli 17 eurolla, saat ilmaiset postituskulut.

Kilkkaa tästä tai mainoksesta suoraan verkkokauppaan:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat