Varusteleka on armeijatavaran erikoisliike

Julkaistu : 5. 03. 2011

on suomalainen armeijaylijäämätuotteiden verkkokauppa ja Alennuksia.comin uusin yhteistyökumppani. Tulemme seuraamaan ja kertomaan tämän mielenkiintoisen nettikaupan tarjouksia ja Varustelekan alennuskoodeja ja kertomaan parhaista kampanjoista täällä.

Nyt Varustelekassa esimerkiksi -20% alennus kaikista HAIX ja JALAS M05 kengistä varusmiehille ja viranomaisille.

Verkkopankilla maksaessasi Varustelekassa saat ilmaiset toimituskulut. Muista liittyä Varustelekan postituslistalle:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat