Tilaa Nellyltä ilman toimituskuluja!

Julkaistu : 25. 03. 2011

Nelly.fi:llä on nyt ilmaiset toimituskulut. Shoppaa vaatteita, kenkiä, koruja ja kelloja ja et maksa postituksesta mitään. Nellystä voit tilata luottokortin ohella myös laskulla sekä osamaksulla. Nellyn Facebook-ryhmään liittymällä saat 10 euroa shoppailurahaa!

Nellyn ale-tuotteet näet tästä linkistä!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat