Hiustenpidennykset ja hiuslisäkkeet verkosta – Rapunzel

Julkaistu : 2. 03. 2011

Rapunzel of Sweden on Alennuksia.comin uusin yhteistyökumppani. Rapunzel on Skandinavian suurin hiustenpidennysten toimittaja, kaikki hiuslisäkkeet, peruukit löytyvät varastosta ja yrityksellä on erittäin nopeat toimitukset! Tee hiusten pidennykset kotona ja osta tuotteet edullisimmin netistä.

Nyt saat Rapunzelin alennuskoodilla rap10off -10% kaikista tuotteista! Koodi on voimassa 15.3.2011 asti.

Klikkaa tästä linkistä tai mainoksesta suoraan nettikauppaan:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat