Dueton alennuskoodilla -15% alennusta

Julkaistu : 31. 03. 2011

Duetto on merkkivaatteiden verkkokauppa, jonka edustamia merkkejä ovat muun muassa Boomerang, DKNY Jeans, Levi’s, Sandwich, Vintro, Gant ja Panama Jack. Nyt saat Duetto alennuskoodilla DUETTO2011 -15 % alennuksen koko valikoimasta.

Klikkaa tästä Dueton valikoimiin!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat