Apteekkituotteilla hyvä tarjous Multi-tabseista

Julkaistu : 28. 03. 2011

Apteekkituotteet tarjoaa nyt Multi-tabs Family monivitamiinit 250 kpl hintaan 15,00 euroa – normaalihinta on 25,65 euroa! Ravintolisä sisältää muun muassa D3-vitamiinia 10 µg ja hivenaineita kuten kromia, jodia, sinkkiä ja seleeniä.
Klikkaa tästä suoraan tuotesivulle.

Apteekkituotteilla myös Natuvive-tuotteita -40% ja Eucerin-voiteita 20-40% alennuksella.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat