Yves Rocherilta alennuskoodi ja ilmaistuote

Julkaistu : 11. 02. 2011

Yves Rocher on maailman johtava kasvipohjaisten kauneustuotteiden valmistaja. Nyt 11.-14.2.2011 välisenä aikana saat ostoksistasi 20 % alennuksen alennuskoodilla HEART2011. Vaihtoehtoisesti tarjouskoodilla LASH11 saat 21,90 euron arvoisen Lash Plumping -ripsarin ilmaiseksi! Hyödynnä Yves Rocherin tarjoukset täältä. Yves Rocherin tilauksen mukana saat lisäksi valinnaisen tilaajalahjan. Osta lahjaksi tai itselle!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat