Tilaa Alennuksia.comin Uutiskirje ja osallistu E-ville-lahjakortin arvontaan!

Julkaistu : 1. 02. 2011

Liity nyt Alennuksia.comin rahanarvoisen Uutiskirjeen tilaajaksi ja osallistut samalla E-villen lahjakortin arvontaan! Olet mukana 10 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa kun rekisteröidyt Uutiskirjeemme tilaajaksi 4.2.2011 mennessä. Myös nykyiset tilaajat ovat mukana arvonnassa.

Tilaa Uutiskirje tästä linkistä.

E-ville on suomalainen pienelektroniikan nettikauppa Hongkongissa. Arvontamme voittaja saa lahjakortilla 10 euron alennuksen vähintään 50 euron tilauksesta. Uutiskirjeemme ilmestyy enintään neljä kertaa kuukaudessa.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat