Tehokas ratkaisu ihokarvojen häiritsevään kasvuun – Smart3s

Julkaistu : 4. 02. 2011

Smart 3s Cream on tehokas suomalaisyrityksen tuoma ratkaisu ihokarvojen häiritsevään kasvuun.

Helposti levittyvä ja miedosti hajustettu Smart 3s® Cream ei ole ihokarvojen poistotuote vaan sen luonnonmukaiset ainesosat vähentävät hellävaraisesti niiden kasvua. Kaksi tai kolme hoitojaksoa riittää luomaan selvästi asteittain näkyviä ja pysyviä tuloksia. Monesti ihokarvojen kasvu lieventyy voiteen avulla niin, että niiden kasvu loppuu jopa kokonaan.

Nyt iho kuntoon kesäksi, lue lisää Smart 3s Creamista täältä!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat