Pretty.fi viettää yksivuotissynttäreitä päivittäin vaihtuvin tarjouksin

Julkaistu : 14. 02. 2011

Pretty.fi on suomalainen kauneudenhoidon ja kosmetiikan verkkokauppa. Sen valikoima kattaa tällä hetkellä noin 1500 tuotenimikettä (ripsivärit, rajauskynät, poskipunat, huulipunat, manikyyrituotteet, kynsikoristeet, hiustarvikkeet, vartalonkuorintatuotteet, meikkisiveltimet, applikaattorit jne jne). Pretty.fi viettää 14. – 28.2. yksivuotissynttäreitä! Näiden kahden viikon ajan kaupassa on joka päivä vaihtuvia todella edullisia tuotetarjouksia sekä lisäksi pidempikestoisia synttäritarjouksia. Esimerkiksi:

Maanantaina 14.2. tarjouksessa ovat:

 • W7 Massive Lashes Mascara 0,99 €, 1/asiakas
 • James Brown London -hiustuotteet – 20 %, ei ostorajoituksia

Sivustolla avattiin tänään Outlet-osio jossa on vaihtuva valikoima meikkejä, kosmetiikkatuotteita ja -tarvikkeita todella edullisin hinnoin.

Klikkaa itsesi suoraan Prettyn sivuille tästä linkistä!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat