Osta kaksi pakkausta piilolinssejä, saat ilmaisen toimituksen – Lensway

Julkaistu : 10. 02. 2011

Lensway on Pohjoismaiden suurin piilolinssien nettikauppa. Kaupasta saat edulliset piilarit (1-Day Acuvue Moist, Acuvue Oasys, Air Optix Aqua jne), silmälasit (Diesel, Ray-Ban, Caultier jne) ja linssinesteet. Ostoksesi voit maksaa laskulla – et tarvitse luottokorttia!

Ostaessa nyt kaksi pakkausta piilolinssejä saat toimituksen ilmaiseksi. Lenswayn tuotteilla on myös hintatakuu! Klikkaa tästä tai alla olevasta mainoksesta suoraan valikoimaan:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat