Etsitkö työtä? Ruuanlaitosta pitäville myyntitöitä tarjolla

Julkaistu : 23. 02. 2011

AMC Finland etsii osa- että kokoaikaisia edustajia myymään AMC:n teräksisiä ruoanvalmistusvälineitä. Ajatuksena on yhdistää työ ja huvi, sillä myyminen/edustaminen tapahtuu ruoanlaiton kautta. AMC on maailman johtava teknisten teräksisten ruoanlaittovälineiden valmistaja, joten edustettavat tuotteet ovat laadukkaita.

AMC:n mukaan myyntityön palkkiot ovat vähintäänkin kohtuullisia: runsaan 10 tunnin viikkotyöllä yltää sen mukaan keskimäärin yli 1000€ kuukausiansioihin. Parhaat osa-aikaiset ansaitsevat 2000-2500€/kk ja paras kokopäiväinen on tienannut yli 6000€ kolmessa viikossa. Koulutusajalta maksetaan palkkaa ja siakaskäynnit bookataan valmiiksi, muuten myynti perustuu provisioon.


Ruoanlaitolla lisätuloja

Tule mukaan luomaan suomalaista AMC-menestystarinaa. AMC etsii uusia edustajia. AMC Finland – myyntiorganisaatio mahdollistaa riskittömän yrittämisen hyvät vuorovaikutustaidot ja yrittäjähenkisyyden omaaville henkilöille.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat