Cityshoppari-kortti lahjoittaa Alennuksia.comin Facebook-faneille risteilylahjakortin

Julkaistu : 15. 02. 2011

Cityshoppari-kortti lahjoittaa Alennuksia.comin Facebook-faneille Viking Linen lahjakortin. Lahjakortin arvontaan voit osallistua liittymällä Alennuksia.comin Facebook-ryhmään ja tykkäämällä tätä arvontailmoitusta. Lahjakortti oikeuttaa Tukholman-risteilyyn 2-4 hengelle B-luokan hytissä ja se on voimassa 31.5.2011 asti. Liity Alennuksia.comin Facebook-ryhmään tästä.

Nyt on hyvä aika hankkia Cityshoppari-kortti! Kortilla saat yli 1000 etua eri aloilta: vaateliikkeet, ravintolat, kahvilat, kauneushoitolat, matkailu ja vapaa-aika. Kymmenissä ravintoloissa Cityshopparilla kaksi syö yhden hinnalla. Esimerkiksi Pizza Hut, Spicy Co. Merimakasiini, Bistro Del Mar, Iguana, Sevilla, Ristorante Bella Roma. Lisäksi saat muodista ja koruista 20–30% alennusta kymmenistä liikkeistä. Esimerkiksi Guess, Calvin Klein Jeans, Seppälä, KappAhl, Laatukoru, Glitter. Lisäksi kortin omistaja saa toukokuussa CityShopparin 200 kesäetua.

Cityshopperilla säästät ostoksistasi läpi vuoden – kortti voi maksaa itsensä takaisin jo yhdellä ostoksella! Hanki Cityshoppari tästä linkistä.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat