Facebookissa voit voittaa Jari Tervon kirjan

Julkaistu : 18. 01. 2011

Alennuksia.comin Facebook-ryhmässä käynnistyi kilpailu, jossa “tykkäämällä” kilpailupäivitystä olet mukana Jari Tervon kirjan arvonnassa. Liity Facebook-ryhmäämme nyt ja osallistu, arvomme lähiviikkoina muitakin kirjoja!
Jari Tervo (kuva: Wikipedia Commons)

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat