Edullista majoitusta – parhaat tarjoukset Omenahotellista

Julkaistu : 23. 01. 2011

Omenahotelli toimii jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Yksi Omenahotelli on myös Kööpenhaminassa. Omenahotelli on yleensä edullisin keskustan hotellimajoitus, jonka paikkakunnilta saat – varsinkin jos huoneessa yöpyy neljä henkeä. Hinta on sama, oli asukkaita 1-4. Omenahotellin saat tarjoushintaan alkaen 45 euroa/yö (1-4 henkeä).

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat