Suomen ensimmäinen muotituotteiden yhteisökauppa avattu!

Julkaistu : 9. 12. 2010

Trendsales.fi on Suomen ensimmäinen muotituotteiden yhteisökauppa, jossa voi ostaa, myydä ja vaihtaa vaatteita sekä keskustella muodista. Sivustolle tulee joka päivä uusia ilmoituksia. Suurin osa tuotteista on käytettyjä, mutta monet – sekä yksityishenkilöt että yritykset- myyvät uusia ja käyttämättömiä tuotteita.

Sivustolla on nyt menossa kilpailu, jossa voit voittaa 500 euroa shoppailurahaa, kun luot vähintään 5 myynti-ilmoitusta! Rekisteröityminen on ilmaista.

Liity tästä – www.trendsales.fi.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat