Kosmetiikan verkkokauppa Prettyllä osta nyt, maksa joulun jälkeen -kampanja

Julkaistu : 18. 11. 2010

Pretty.fi on helmikuussa 2010 toimintansa aloittanut kosmetiikkatuotteiden verkkokauppa. Valikoiman perustan muodostavat suomalaisille tutuimmat kansainväliset kosmetiikkamerkit kuten L´Oréal, Maybelline, Max Factor, Rimmel ja Revlon. Lisäksi pretty.fi –valikoimaa täydentävät hieman eksklusiivisemmat merkit kuten Clarins, Elisabeth Arden ja Lancome.

Prettyn Klarna Joulukampanja on voimassa 7.11. – 31.12.2010. Valitsemalla maksutavaksi Klarna Joulukampanja saat ostoksillesi korotonta maksuaikaa 30.1.2011 asti!

Katso myös Pretty.fi:n tarjoukset tästä linkistä.

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat