Historia-lehdellä hyvä tutustumistarjous

Julkaistu : 21. 10. 2010

Historia-lehti avaa oven maailman ja Suomen historiaan. Lehti ilmestyy kaksitoista kertaa vuodessa ja jokainen numero sisältää kirjan verran lukemista. Historia-lehti tarjoaa kiinnostavia artikkeleita historian merkkitapahtumista ja henkilöistä, unholaan jääneistä hetkistä ja ikimuistoisista päivistä. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin historia-aiheinen lehti, jossa on paljon Suomen historiaan liittyviä artikkeleita. Uusimman lehden aiheina mm. Mannerheim, Suomen nyrkkeilyhistoria ja höyrykone.

Nyt saat hyvän tutustumistarjouksen Historia-lehdestä: maksat lehden uusimmasta numerosta 4,90€ + postikulut 3,90€. Lisäksi saat kaksi aiemmin ilmestynyttä numeroa. Tämän jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena. Normaali kestotilaushinta on 12 numeroa/vuosi/66 euroa. Klikkaa itsesi mainoksesta tilaukseen:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat