Kymmenen euroa ilmaista pelirahaa kotimaiseen nettibingoon

Julkaistu : 29. 09. 2010

Bingoon.fi on uusi kotimainen nettibingo, joka maksaa voittosi K- ja SOK-ryhmien ostokortteina. Mene osoitteeseen http://www.bingoon.fi, rekisteröidy ja tunnistaudu pankkitunnuksilla täysikäiseksi niin käyttämällä Alennuksia.comin suosituskoodia reikki saat heti 10 euroa ilmaista pelirahaa palveluun! Huom. ilmaisrahan saat vain tällä koodilla.

Bingoon.fi -palvelu on tuotettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-tunnus. Bingoon.fi:n bingopelien järjestäjät ovat suomalaisia aatteellisia tai yleishyödyllisiä yhdistyksiä kuten esim. urheiluseuroja joilla on voimassa oleva bingolupa.

Alennuskoodi bingoon.fi palveluun: reikki (kymmenen euroa ilmaista pelirahaa)

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat