CityDeal tuo päivittäiset oman kotikaupunkisi erikoistarjoukset

Julkaistu : 8. 07. 2010

CityDeal on Alennuksia.comin uusin yhteistyökumppani. Tämä Yhdysvalloissa huiman suosittu palvelu esittelee päivittäin uuden mielenkiintoisen tarjouksen kotikaupungistasi esimerkiksi 50% todellista arvoa edullisemmin (esimerkiksi 60 euron illallinen 30 eurolla tai 100 euron arvoinen lippu huvipuistoon 50 eurolla). Jos vähimmäismäärä kiinnostuneita ilmoittautuu mukaan tiettyyn diiliin ennen määräajan umpeutumista, kaikki saavat vastaavan lahjakortin sähköpostiinsa. Suuri osallistujamäärä takaa hyvät alennukset!

Rekisteröidy maksuttomaan palveluun tästä linkistä tai klikkaa alla olevaa mainosta:

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat