Pretty.fi on Alennuksia.comin uusin yhteistyökumppani

Julkaistu : 23. 06. 2010

Pretty.fi on helmikuussa 2010 toimintansa aloittanut kosmetiikkatuotteiden verkkokauppa. Se on Alennuksia.comin uusin yhteistyökumppani.

Pretty.fi:n valikoiman perustan muodostavat suomalaisille tutuimmat kansainväliset kosmetiikkamerkit kuten L´Oréal, Maybelline, Max Factor, Rimmel ja Revlon. Lisäksi valikoimaa täydentävät hieman eksklusiivisemmat merkit kuten Clarins, Elisabeth Arden ja Lancome – näistä tuotteista kaupasta löytyy valikoituja tuotteita. Verkkokaupan tuotteet ovat useimmiten näiden brändien edellistä sesonkimallistoa ja niitä myydään tavallisesti 20 – 50 prosenttia kaupan hintoja edullisemmilla hinnoilla. Alennuksia.com seuraa näitä parhaita tarjouksia!

Pretty.fi:ssä on neljä kokonaan uutta tuotemerkkiä Suomen kosmetiikkamarkkinoille: Treacle Moon –suihku- ja kylpytuotteet, Colorsport –kestovärit ripsille ja kulmille sekä Englannissa erittäin menestyneet ja palkitut James Brown London –hiustuotesarjat Signature ja Scandalous. Kesäkuussa 2010 lanseerataan NYX Cosmetics –tuotesarja pretty.fi:ssa, myös ainoana Suomessa. NYX Cosmetics on USA:n nopeimmin kasvava meikkituotesarja. Näiden neljän merkin tuotteet ovat uusinta saatavilla olevaa mallia.

Klikkaa itsesi pretty.fi verkkokauppaan tästä linkistä tai alla olevasta mainoksesta:

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat