Ruotsin Blocket.se palvelun suomalaisversio Tori.fi nyt täällä!

Julkaistu : 14. 05. 2010

Tori.fi on jokaiselle suomalaiselle suunnattu uusi nettisivusto. Sen taustalla on Pohjoismaiden kolmanneksi suurin mediatalo Schibsted, ja menestyspalvelu Blocket.se Ruotsista. Blockettia käyttää päivittäin yli miljoona ruotsalaista. Schibsted omistaa mm. Aftonbladetin ja Svenska Dagbladetin Ruotsissa.

Tori.fi poikkeaa huuto.netistä ja vastaavista palveluista panostamalla turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja nopeasti omaksuttavaan sivustokokonaisuuteen. Se on tehty netin peruskäyttäjille lukiolaisista eläkeläisiin.

Tori.fi:ssä ilmoittaminen on ilmaista ja palveluun ei tarvitse rekisteröityä. Palvelu tekee yhteistyötä mm. Poliisin kanssa nettirikollisuuden alueella. Heillä on käytössään keinoja, joilla sivusto saa huijaukset ja rikollisuuden kitkettyä pois yleensä jo ilmoitusten jättämisvaiheessa.

Tälläkin hetkellä Tori.fi-palvelussa on yli 51000 ilmoitusta. Ilmoita ilmaiseksi täällä!

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat