Ihokorut kevään juhliin

Julkaistu : 13. 05. 2010

Ihokorut sopivat monenlaiseen juhlaan erityisesti keväällä ja kesällä kun pukeutuminen on kevyempää. Ihokoru laitetaan puhtaalle iholle ja kestää yhdestä neljään päivään. Verkkokauppa Olennaisessa on hyvä valikoima ihokoruja alkaen 11,90€.

Uutena asiakkaana rekisteröityessäsi saat Olennaiselta 20% alennuksen ostoksistasi. Yli 100 euron tilaus ilman postikuluja. Klikkaa bänneriä!

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat