EMP.fi Alennuksia.comin yhteistyökumppaniksi

Julkaistu : 28. 05. 2010

EMP on yli 23 vuotta alalla toiminut kauppa, joka myy muun muassa bändipaitoja ja muita bändituotteita. Se on Alennuksia.comin uusin yhteistyökumppani. Yrityksen rock-henkisiin tuotemerkkeihin kuuluvat esim. Vans, Converse, DC, Billabong, Etnie, King kerosiini, Shiroi Neko, Miami Ink OCC ja WCC. EMP:llä on valikoimassaan paljon erikoisuuksia kuten tyttöjen vaatetusta (Vive Maria, Pussy Deluxe, Southpole, Hello Kitty, Billabong) ja goottityyliä (Alchemy Gothic, Spiral) sekä paljon muutakin kuten CD/DVD-valikoimaa.

EMP:n ostoksilla kerrytät points-bonuspisteitä, joita voit käyttää hyödyksesi tulevissa tilauksissa. EMP järjestää myös viikoittain vaihtuvan kilpailun, jossa on joka viikko palkintoina levyjä ja paitoja. Tällä viikolla kilpailussa kysytään Apulanta-orkesterista ja myös palkintoina arvotaan Apulanta-tuotteita.

Esimerkkejä EMP:n tämän hetken alennustuotteista:

 • Bob Marley -rintanappisetti 1,99€ (norm. 4,99€)
 • Queensryche “Tribe” CD 3,99€ (norm. 13,99€)
 • Twilight “New Moon” -tuntolevyt 5,99€ (norm. 9,99€)
 • Conversen penaali 6,99€ (norm. 9,99€)

Sekä satoja muita alennustuotteita.

Klikkaa itsesi EMP.fi:n verkkokauppaan tästä tai alla olevasta bänneristä:

Lukijamme löysivät tämän seuraavilla hakusanoilla:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.com

  Alennuksia.com Alennuksia.com on suomalainen blogi, joka kertoo valikoitujen nettikauppojen ja -sivustojen parhaat tarjoukset, alennukset ja kampanjat. Tarjoamme myös Alennuksia.com:n omia alennuskoodeja sekä vinkkejä ilmaisista tuotteista ja kilpailuista. Seuraa blogia päivittäin, sillä lisäämme uusia kampanjatietoja koko ajan. Kannattaa seurata myös sivua Facebookissa ja Twitterissä.

  Yhteydenotot: info ät alennuksia.com

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

  Tilaa RSS-syöte
 • Ajankohtainen tarjous


 • HYÖDYNNÄ TÄMÄ ALENNUSKOODI  Yves Rocherin alennuskoodilla AFTERSUN saat aftersun-voiteen kaupan päälle.
 • Avainsanat